Cookies

Satisfyer balls duo

Posilte svaly pánevního dna a zakuste dechberoucí orgasmy. Tato začátečnická sada kuliček lásky obsahuje 3 různá závaží.

Cena  449,- Kč
Výrobce
Satisfyer
Barva
růžová, modrá, červená
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!

Satisfyer balls duo

S pomocí Balls od Satisfyer můžeš posilovat pánevní dno a zažívat úžasné orgasmy: Tyto venušiny kuličky v třídílné sadě mají různou hmotnost, a hodí se tak k postupnému zvyšování zátěže při tréninku pánevního dna.


Nejlehčí kulička v sadě váží 79,3 g, prostřední 114,1 g a nejtěžší 150,3 g – vhodnou zátěž pro trénink pánevního dna zde tedy najdou jak začátečnice, tak pokročilé. Začni s nejlehčí kuličkou a pomalu to zkoušej – po několika týdnech můžeš zátěž postupně zvyšovat. Díky praktické šňůrce na vytažení lze Balls snadno zavést a vyjmout. Kuličky jsou vyrobeny z šetrného a příjemného, měkkého silikonu, který lze před a po každém použití vyčistit vodou, jemným mýdlem a dezinfekčním prosředkem.

Vlastnosti:

  • hmotnost: 344 g
  • délka: 156,5 mm
  • šířka: 33,8 mm
  • výška: 30,8 mm

Stáhněte si manuály k Satisfyer balls duo

Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.