Cookies

Vibrační bullet JeJoue pro vnější stimulaci

Rozmazlujte se s luxusní verzí klasického vibračního buletu! Klasický vibrační bulet má hladké silikonové zakončení, kterým lze snadno a přesně najít i to nejcitlivější místo.

Cena  745,- Kč
Výrobce
JeJoue
Rozměr
11x 2 cm
Barva
temně fialová
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!

Vibrační bullet

Rozmazlujte se s luxusní verzí klasického vibračního buletu!

Klasický vibrační bulet má hladké silikonové zakončení, kterým lze snadno a přesně najít i to nejcitlivější místo. Součástí balení je také přídavný návlek na prst, díky němuž se bulet promění na hands free. Tato vychytávka zajistí ještě snadnější a pohodlnější používání.

Bulet nabízí širokou škálu vibrací díky 5 rychlostem a 7 vibračními módy. Motor buletu je navržen tak, aby byly vibrace i při nízké frekvenci dunivé. Vibrační bulet se nabíjí pomocí USB kabelu. Pro plné nabití stačí nabíjet 1 hodinu a Vaše hračka bude připravena na 1,5 hodiny rozkoše.

  • Bezešvý hladký povrch
  • Snadné ovládání třemi tlačítky
  • Nabíjení přes USB kabel
  • Tichý motor
  • 5 rychlostí, 7 vibračních módů
  • Vodotěsný

 

Stáhněte si manuály k Vibrační bullet

Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.