Cookies

Bijoux Indiscrets kolekce MAZE Pouta na zápěstí

Jemná pouta ozdobí Vaše zápěstí

Cena  879,- Kč
Výrobce
Bijoux Indiscrets
Barva
hnědá
Dostupnost
Skladem
- zítra expedujeme, pozítří u Vás!
Barevné varianty

MAZE Pouta

Ozdobte svá zápěstí těmito náramky. Přes den fungují jako módní doplněk a večer je můžete proměnit na pouta pro Vaše oblíbené bondážové hrátky. Nechte se unášet doplňky Maze a objevte místo, kde se střetnou oba Vaše světy: ten, který světu ukazujete i ten, který před ním zůstává skryt.

Tato pouta jsou inspirována klasickým BDSM - smyslnost a síla bondáže v jednom doplňku. Jsou plně nastavitelná, takže perfektně padnou na každé zápěstí. Skvěle se hodí také ke každodennímu nošení. Pro docílení vzhledu módního doplňku noste oba náramky na jedné ruce. Připnutím jednoho náramku na druhou ruku je opět proměníte v pouta. Pro lepší požitek z erotických hrátek je spárujte s postrojem nebo s obojkem a zcela se oddejte Vašim touhám.

Tato pouta jsou vyrobena z recyklovatelných materiálů a jsou také 100% vegan. Spojte díky nim poslední módní trendy s tradiční erotikou.

Obvod pout je nastavitelný.

 

youtube MAZE Pouta youtube MAZE Pouta

Související výrobky

Nákup v e-shopu je možný zákazníkům starším 18ti let.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.
Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
© Copyright 2018 - Jakékoliv užití obsahu stránek v četně převzetí, šíření či dalšího zpřístupňování textů, fotografií je bez písemného souhlasu provozovatele těchto stránek přísně zakázáno.